Categorie archieven: Onze ingrediënten

Kokosnoot olie (Cocos nucifera oil)

Kokosnoot olie

Kokosnoot olie (Cocos nucifera oil) is een olie die veel wordt gebruikt voor crèmes binnen de cosmetica. Door de vele onderzoeken voor de eeuwwisseling is dit dan ook een populaire olie sindsdien. Hier lees je meer over de goede eigenschappen van kokosnoot olie. Waar is Kokosnoot olie goed voor? Hieronder staan de 3 beste eigenschappen […]

Jojoba olie (Simmondsia chinensis seed oil)

Jojoba olie

Jojoba olie (Simmondsia chinensis seed oil) is een ware wonderolie en wordt verdragen door alle huidtypes. Deze olie staat vooral bekend om alle voordelen dat het heeft. In deze blog lees je meer over deze olie! Waar is jojoba olie goed voor? Hieronder zijn de voordelen van deze olie opgesomd: Zorgt voor langdurige hydratatie Houdt de […]

Blauwe Bosbes olie (Vaccinium myrtillus L. seed oil)

Blauwe Bosbes olie

Blauwe bosbes olie, ook wel bekend als Omega Blue Bill Berry Oil of Vaccinium myrtillus L. seed oil, is een olie die rijk is aan omega vetzuren. Waarom deze omega vetzuren zo belangrijk zijn voor je gezondheid en wat deze olie nog meer doet, lees je hieronder! Waar is blauwe bosbes olie goed voor? Hieronder staan […]