WIJ ZIJN ROSSBERCK

Onze missie is om mannen te voorzien van eerlijke, effectieve en eenvoudige (huid)verzorgingsproducten.

Wij vinden het heel normaal dat mannen zich ook op een goede manier willen verzorgen. Daarom proberen wij om het gebruik van verzorgingsproducten onder mannen nog meer te normaliseren. Dit willen wij bereiken door mannen te voorzien in de juiste producten en kennis.

ONZE KERNWAARDEN:

1. KWALITEIT VAN HET PRODUCT STAAT CENTRAAL

De werking van het product is in onze ogen het allerbelangrijkste voor de klant. Hierin speelt de kwaliteit van de ingrediënten een grote rol. 

Wij gebruiken voor een groot deel natuurlijke ingrediënten. Daarnaast baseren wij de keuze van onze ingrediënten op externe, onafhankelijke en wetenschappelijke onderzoeken. Inspired by nature, backed by science.

Verder ontwikkelen wij onze producten speciaal voor de huid van de man.

2. GEMAK EN SERVICE

Door de jaren heen is de gehele verzorgingsbranche een enorm doolhof geworden met een enorm aanbod aan verschillende producten.

Door middel van het ontwikkelen van multifunctionele producten en het samenstellen van pakketten (Systems) willen wij huidverzorging zo eenvoudig mogelijk maken voor jou.

Daarnaast bieden wij altijd gratis verzending, gratis retour en 30 dagen niet goed = geld terug garantie aan. Hierdoor kan jij zorgeloos onze producten bestellen en uitproberen.

3. EERLIJK EN TRANSPARANT

Wij vinden “no nonsense” en “straight to the point” twee belangrijke begrippen. Onze producten moeten gewoon doen wat ze horen te doen. Wij maken de resultaten van onze producten niet mooier dan dat ze zijn.

Daarnaast vinden wij eerlijkheid en transparantie over ingrediënten en het productieproces erg belangrijk. De gehele ontwikkeling en productie vindt plaats in Nederland. Alle formules worden door onszelf ontwikkeld. Verder is onze gehele productie 100% dierproefvrij.

Lees hier meer informatie over onze ingrediënten.