Rossberck gezichtsverzorging voor mannen doneert 1% van de omzet aan Movember

Sittard, 28 oktober 2021 – De hele maand november 2021 doneert het Nederlandse Rossberck 1% van de aankoopwaarde aan stichting Movember om bij te dragen aan de gezondheid van mannen. Dit geldt voor Rossberck face washes, moisturisers en alle andere gezichtsverzorgingsproducten voor mannen.

Rossberck doet mee aan de Movember-actie om aandacht te vragen voor de mentale gezondheid van mannen, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. Als jong merk in gezonde gezichtsverzorgingsproducten voor mannen steunt Rossberck de inzet van Movember. Om die reden doneert het bedrijf 1% van alle verkopen in november 2021 aan dit goede doel. Tevens gaat Rossberck informatie delen over de pijlers van Movember, zodat deze beweging meer bekendheid krijgt onder mannen.

De twee Sittardse oprichters van Rossberck, Sander Schoenmakers (24) en Mika Koenen (24), hebben hun droom verwezenlijkt door kwalitatieve verzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen, die uitsluitend op natuurlijke wijze tot stand zijn gekomen. Ze hebben lang onderzoek gedaan om tot een kwalitatieve, volledig vegan en schone formule te komen. Dit heeft geresulteerd in gezichtsverzorgingsproducten, zoals het Rossberck face care system, dat bestaat uit een face wash en moisturizer speciaal voor de huid van de man.

Schoenmakers en Koenen zien de steun aan Movember als een logische keuze voor Rossberck. “We werken graag mee aan initiatieven die gericht zijn op de gezondheid van mannen. Movember is een erkende organisatie, die Rossberck wil steunen. We zien deze donatie als een mooie aanvulling op wat we dagelijks doen: met gezonde gezichtsverzorgingsproducten mannen helpen met optimale zelfzorg. Naast onze focus op de fysieke gezondheid, willen we via deze weg ook bijdragen aan de mentale gezondheid van mannen,” zegt Schoenmakers.

Over Rossberck
Rossberck is een jong, Nederlands merk van gezichtsverzorgingsproducten voor mannen, zoals face washes en moisturisers. De producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn dierproefvrij ontwikkeld en 100% van Nederlandse bodem. Geen sulfaten, parabenen, PEG’s, siliconen en microplastics, maar krachtige en effectieve ingrediënten uit de natuur vormen de basis in de producten van Rossberck. Het assortiment is online verkrijgbaar via www.rossberck.com.

Afbeelding 1. Koenen en Schoenmakers zien de steun aan Movember als een logische keuze voor Rossberck gezichtsverzorging voor mannen. (download hoge resolutie)

Afbeelding 2. Logo van Rossberck, gezichtsverzorging voor mannen. (download hoge resolutie)


– Einde persbericht –

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Schoenmakers van Rossberck via info@rossberck.com, via WhatsApp op 085-1303265 of via Facebook Messenger. Persberichten van Rossberck zijn te raadplegen op www.rossberck.com/nieuws