Sittard, 2 juni 2022

Sittards bedrijf Rossberck lanceert Vital Skin Caps huid, haar en nagel supplement voor mannen

Rossberck breidt het assortiment verzorgingsproducten voor mannen uit met Vital Skin Caps om bij te dragen aan een gezonde huid, haar en nagels. De capsules bevatten een combinatie van 5 supplementen.

Dat mannen een gezonde huid, haar en nagels belangrijk vinden, maar tegelijkertijd zoekende zijn naar het meest geschikte supplement, was voor de twee jonge ondernemers Sander Schoenmakers en Mika Koenen de belangrijkste reden om Vital Skin Caps te ontwikkelen. Dit nieuwe product van Rossberck is een compleet supplement met ingrediënten onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Het supplement ondersteunt de huid, haar en nagels en zorgt ervoor dat een goede gezondheid hiervan in stand blijft. 

Het voorkomen van onnodige huidproblemen, zoals een droge huid, en het vertragen van huidveroudering zijn de voornaamste redenen voor mannen om supplementen te gebruiken. Rossberck Vital Skin Caps bevatten bestanddelen die hieraan bijdragen, zoals MSM, Q10, Biotine, Kelp, Bamboe extract en Hyaluronzuur. Tevens is er behoefte aan kwalitatieve producten, die uitsluitend op natuurlijke wijze tot stand zijn gekomen. Hieraan voldoet de schone formule van Vital Skin Caps.

“We hebben de afgelopen tijd onderzocht of het ook mogelijk is om je huid, haar en nagels van binnenuit te ondersteunen. Dit is zeker mogelijk, mits er de juiste ingrediënten en hoeveelheden voor gebruikt worden”, zegt Koenen, mede-oprichter van Rossberck. “Vital Skin Caps bestaan uit 21 zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Met een dosering van 1 capsule per dag draagt dit supplement op een verantwoorde wijze bij aan de gezondheid van mannen.” Vital Skin Caps zijn vanaf heden verkrijgbaar via de website van Rossberck (www.rossberck.com).

Over Rossberck

Rossberck is een jong, Nederlands merk van verzorgingsproducten voor mannen, zoals supplementen, face washes en moisturisers. De producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn dierproefvrij ontwikkeld en 100% van Nederlandse bodem. Geen sulfaten, parabenen, PEG’s, siliconen en microplastics, maar krachtige en effectieve ingrediënten uit de natuur vormen de basis in de producten van Rossberck. Het assortiment is online verkrijgbaar via www.rossberck.com.

Afbeelding 1. Schoenmakers en Koenen, oprichters van Rossberck, ontwikkelden Vital Skin Caps supplement voor huid, haar en nagels van mannen. | download hoge resolutie

Vital Skin Caps

Afbeelding 2. Rossberck Vital Skin Caps ondersteunen de huid, haar en nagels en zorgen ervoor dat een goede gezondheid hiervan in stand blijft. | download hoge resolutie

Afbeelding 3. Logo van Rossberck. | download hoge resolutie

– Einde persbericht – 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Schoenmakers van Rossberck via info@rossberck.com of telefoonnummer 06-18203044. Persberichten van Rossberck zijn te raadplegen op www.rossberck.com/nieuws

Onze kernwaarden

Kwaliteit op nummer 1

Kwaliteit van het product staat bij ons altijd centraal. Alleen op deze manier kunnen wij producten ontwikkelen die echt van waarde zijn.

De man staat centraal

De wensen en behoeften van de man is ons uitgangspunt. Op deze manier willen wij producten op de markt brengen die perfect passen in het leven van de man.

Troepvrij & eerlijk

Geen schadelijke ingrediënten en vage claims. Maar juist troepvrije producten en transparantie over de ingrediënten en het productieproces.

Jouw goede zelfzorg begint bij Rossberck!

Kwalitatieve en eerlijke verzorgingsproducten voor mannen. Vrij van schadelijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor de man. Meer dan 2000 mannen gingen jou al voor. Jij ook?