🚀 Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
🚚 Gratis verzending vanaf €30
🔄 30 dagen Niet Goed = Geld Terug
🔐 Veilig betalen met o.a. iDeal & Klarna

GARANTIE & KLACHTEN

Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het helaas wel eens voorkomen dat er een bestelling kapot gaat tijdens de verzending of dat er iets anders gebeurt waardoor jij aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging. In ons geval zullen gebreken voornamelijk betrekking hebben op kapotte of lekkende flesjes.

Het kan helaas wel eens voorkomen, dat niet alles verloopt zoals gepland. In dit geval kan jij altijd een klacht indienen.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

HULP NODIG?

Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Neem dan via een van onderstaande mogelijkheden gemakkelijk en snel contact met ons op. 

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 proberen wij binnen 2-3 uur te reageren. Buiten deze tijden en buiten werkdagen kan het langer duren.

E-mail

Mail ons je vraag

WHATSAPP

Stel je vraag via een appje

INSTAGRAM

DM ons je vraag