🚀 Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
🚚 Gratis verzending vanaf €30
🔄 30 dagen Niet Goed = Geld Terug
🔐 Veilig betalen met o.a. iDeal & Klarna

RETOURNEREN

Soms is het product helaas niet wat je er van verwacht had. Dan is het bij ons zeker mogelijk om je bestelling te retourneren. Wij hanteren een 30 dagen Niet Goed = Geld Terug garantie. Hiermee kan jij binnen 30 dagen je bestelling retourneren.

Hieronder vind jij alle vragen omtrent ons retourbeleid.

Je kunt je product binnen 30 dagen (na ontvangst van het product) gratis retourneren. Dit geldt ook voor gebruikte producten. 

Let op: geheel gebruikte producten nemen wij niet retour.

Jij hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt dan na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ja, retourneren is bij ons altijd gratis. 

Wil jij een bestelling retour sturen? Dan kan je de retour via de volgende mogelijkheden aanmelden:

 
Let op: alleen aangemelde retourzendingen worden in behandeling genomen!
  1. Je retourneert het product binnen het vastgestelde termijn van 30 dagen na ontvangst van het product
  2. De producten zitten, zover mogelijk, nog in de originele verpakking. Dit betekent dat de meegeleverde dozen meegestuurd moeten worden. 
  3. Maar één keer per bestelling/afleveradres geldig
  4. Meldt je retour aan via mail (info@rossberck.com) of via WhatsApp (+31851303265)

HULP NODIG?

Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Neem dan via een van onderstaande mogelijkheden gemakkelijk en snel contact met ons op. 

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 proberen wij binnen 2-3 uur te reageren. Buiten deze tijden en buiten werkdagen kan het langer duren.

E-mail

Mail ons je vraag

WHATSAPP

Stel je vraag via een appje

INSTAGRAM

DM ons je vraag