VEELGESTELDE VRAGEN

Op zoek naar een antwoord op je vraag? Via onze veelgestelde vragen kom jij het snelst op het antwoord voor je vraag. Op deze pagina vind jij alle vragen omtrent onze producten, bestellen, betalen, retourneren, levertijd en verzending.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar gaat je vraag over?

Zoek hieronder de antwoorden op je vraag per onderwerp.

Producten

Nee! Absoluut niet. Wij testen onze producten nooit op dieren. Ook ingrediënten die wij gebruiken, worden niet op dieren getest.

Jazeker! Onze producten zijn ook geschikt voor vrouwen. We hebben zelfs als een meerdere tevreden vrouwen als klant. 

Op de pagina van het desbetreffende product staat altijd een korte uitleg over hoe je een product moet gebruiken. Is deze uitleg niet duidelijk of heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. 

De meeste van onze producten zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Dit staat ook altijd vermeld op de pagina van het desbetreffende product.

Alleen onze Solid Colognes zijn niet geschikt. In deze producten zit namelijk bijenwas. We zijn aan het kijken of we onze Solid Colognes ook met een alternatief voor bijenwas kunnen gaan ontwikkelen. 

Jazeker! We gebruiken geen microplastics als ingrediënten.

Dit hangt heel erg af van het soort huidaandoening iemand heeft. Onze producten worden niet speciaal ontwikkeld als middel tegen huidaandoeningen. Echter nemen wij in de ontwikkeling altijd mee dat producten ook te verdragen zijn door een gevoelig huidtype

Toch kan het voorkomen dat het product niet het gewenste effect heeft of niet lekker reageert met de huid. 

Bekijk altijd de ingrediëntenlijst van een product. Deze is terug te vinden op de desbetreffende pagina van het product. Mocht hier een ingrediënt opstaan waarvan je weet dat jouw huid er niet goed op reageert of waar de kans groot van is dat jouw huid er op gaat reageren. Dan adviseren wij altijd om het product niet te gebruiken. 

Reageert de huid op een product? Stop dan direct met het gebruiken van het product. Huidirritatie stopt meestal snel, nadat je het product niet meer gebruikt. Maak dan ook gebruik van de 30 dagen Niet Goed = Geld Terug garantie. Hiermee kan je een product zorgeloos 30 dagen lang uitproberen.

Dit verschilt natuurlijk heel erg per product. De geur van het product staat ook beschreven op de desbetreffende pagina van het product zelf.

Onthoudt dat wij in onze verzorgingsproducten geen gebruik maken van parfum. Een product zal dus vaak anders ruiken dan een geparfumeerd product. Dit betekent natuurlijk niet dat het product stinkt. De geur van het product zal minder uniek en vaak ook minder sterk zijn dan de geur van een geparfumeerd product. 

Wij hebben helaas geen samples op voorraad. Wij snappen dat je bij verzorgingsproducten graag wilt weten hoe een product werkt, aanvoelt, ruikt etc. Daarom hanteren wij een 30 dagen Niet Goed = Geld Terug Garantie. Zo kan jij zorgeloos onze producten uitproberen.

Het kan soms voorkomen dat een product na een tijdje van kleur verandert. Het is normaal dat bij gebruik van natuurlijke stabilisatoren en verdikkingsmiddelen in een product, zoals wij doen, de kleur iets kan veranderen. Dit kan voorkomen door temperatuurschommelingen.

De werking van het product wordt hierdoor niet aangetast. 

Bewaar producten op een droge, vrij donkere en niet al te warme (onder de 25 graden) plek. Plaats de dop altijd na gebruik terug op de verpakking en laat producten nooit open op de badkamer staan. 

Bestellen en betalen

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

 • iDeal (Nederland)
 • Bancontact (België)
 • PayPal (Wereldwijd)
 • Klarna: Achteraf betalen (Nederland & België)
 • Visa (Wereldwijd)
 • Mastercard (Wereldwijd)
 • American Express (Wereldwijd)

Ja, wij bieden achteraf betalen aan via Klarna.

Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er door Klarna een check gedaan om te kijken of je de bestelling kunt afronden.

Bij deze check kijkt Klarna naar drie factoren, namelijk:

 • Betalingsgeschiedenis bij Klarna
 • Het totale aankoopbedrag
 • In sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau.

Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden.

Als het niet lukt om Klarna te gebruiken, kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

Heb je binnen 30 minuten nog geen bevestigingsmail gehad? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Bekijk ook altijd even je spam folder, het kan voorkomen dat de bevestigingsmail daarin terecht is gekomen. Vooral bij e-mailadressen van Live en Hotmail kan het zijn dat de bestelbevestiging in de spam terecht is gekomen.

Je kunt bij ons gebruik maken van kortingscodes. Voor kortingscodes gelden de volgende voorwaarden:

 • Per bestelling kan jij gebruik maken van één kortingscode
 • De meeste kortingscodes hebben een beperkte geldigheidsduur. Deze wordt altijd vermeld bij de code
 • Wanneer je een kortingscode hebt gebruikt bij een bestelling die je wilt retourneren, is het niet mogelijk om deze kortingscode nog eens te gebruiken

Levertijd en verzending

Helaas moeten wij door de stijgende verpakkings- en verzendkosten €3,95 verzendkosten vragen voor bestellingen onder de €30. 

Bestellingen vanaf €30 profiteren van gratis verzending!

Wij hanteren verschillende levertijden per land:

 • 🇳🇱 – Vóór 16:00 besteld, morgen in huis (Nederland)
 • 🇧🇪 – 1 tot 3 werkdagen (België)

Woon jij in Nederland of België? Dan hebben wij goed nieuws. Wij leveren gratis naar Nederland en België.

Retourneren

Je kunt je product binnen 30 dagen (na ontvangst van het product) gratis retourneren. Dit geldt ook voor gebruikte producten. 

Let op: geheel gebruikte producten nemen wij niet retour.

Jij hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt dan na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ja, retourneren is bij ons altijd gratis. 

Wil jij een bestelling retour sturen? Dan kan je de retour via de volgende mogelijkheden aanmelden:

 
Let op: alleen aangemelde retourzendingen worden in behandeling genomen!

Wil jij een bestelling retour sturen? Dan kan je de retour via de volgende mogelijkheden aanmelden:

 
Let op: alleen aangemelde retourzendingen worden in behandeling genomen!
 
Zodra jij je retour hebt aangemeld, zal je van ons instructies ontvangen hoe jij het beste je bestelling retour kunt sturen. 
 1. Je retourneert het product binnen het vastgestelde termijn van 30 dagen na ontvangst van het product
 2. De producten zitten, zover mogelijk, nog in de originele verpakking. Dit betekent dat de meegeleverde dozen meegestuurd moeten worden. 
 3. Maar één keer per bestelling/afleveradres geldig
 4. Meldt je retour aan via mail (info@rossberck.com) of via WhatsApp (+31851303265)

Antwoord niet gevonden? Neem contact met ons op.

Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Neem dan via een van onderstaande mogelijkheden gemakkelijk en snel contact met ons op. 

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 proberen wij binnen 2-3 uur te reageren. Buiten deze tijden en buiten werkdagen kan het langer duren.

E-mail

Stuur een mail naar: info@rossberck.com

WhatsApp

Stuur een WhatsApp naar: +31851303265

Instagram

Stuur ons een DM via Instagram